Vähän minusta -eli pilkkukuumeilijasta taustatietoa

Olen perustanut nämä sivut ilahduttaakseni myös muita ihmisiä pilkullisilla ystävilläni! Samalla blogi tulee olemaan vähän päiväkirjanani, jossa pysyy muistissa varsani kasvu ja suurimmat elämäntapahtumat muutoinkin!

Olen itse syntynyt eläintenpäivänä 4.10.1982, siis kohta 38-vuotias. Olen aina ajatellut, että kohtalolla oli sormensa pelissä tähän syntymäpäivääni, koska eläimet on ollut todella iso asia elämässäni ihan pikkutytöstä alkaen.

Meillä on ollut jo lapsuudenkodissani eläimiä useampia, mm. kissoja, koiria, hamstereita, kaneja jne. Oman ensimmäisen hevoseni ostin kun olin 18-vuotias. Siitä asti minulla onkin ollut lähes koko ajan oma hevonen, poni, parhaimmillaan taisi olla 4 kaviokasta samaan aikaan. Olen yrittänyt välillä ollakin ilman omaa hevosta, mutta en vaan "osaa" harrastaa muiden hevosilla, kun omia on ollut niin kauan. Omasta kuitenkin päättää aina niinkuin haluaa ja olen hevosenomistajana ehkä vähän sellainen oman tieni kulkija. Minua kiinnostaa mm. varusteeton ratsastus, kuolaimettomuus, valjakkoajo, show- ja jousiammuntaratsastus. Kuitenkin ihan ennen kaikkea rakastan vain hoitaa hevosia ja touhuta niiden kanssa maasta käsin.

Olen myös ÄITI, nyt 9-vuotiaan pojan äiti ja olen myös sijaisvanhempi. Äitinä olo onkin itselleni todellakin elämäni kaikkein tärkein tehtävä. Ihanaa on kun poikaani myös kiinnostaa hevoset, vaikka välillä on ollutkin taukoa. Pojille toivon ymmärrystä hevosharrastukseen, koska onhan se hienoin laji ikinä! <3